CEBES
La ceba es Originària de l'Asia , actualment la ceba és un dels ingredients indispensables de la cuina mediterrani.
Primer es compra les llavors després es fa es solc i es tiren les llavors, després es tapa es solc i se rega.
I surten les cebes.
ENSALADA DE CEBA I TONYINA
INGREDIENTS:
-1 Enciam d'Alberic.
- 2 cebes tendres.
- 4 trossos grossos de tonyina en oli de oliva.
- 100 grams de olives (olives tallades)
- Oli de Oliva.
- Vinagre.
- Sal.
PREPARACIÓ:
Deixam uns minuts en remull la lletuga i la rentam, mentres pelam i tallam a rodanxes las cebes tendres. Escurim be la lletuga i col·locam en una font las fulles, col·locant sobre elles las rodanxes de cebes desfetes.
Distribuïm per damunt les olives i els trossos de tonyina , i finalment afegim amb vinagre, sal i oli (en aquest ordre, per que el vinagre no arrastri la sal i l'oli fixe a les dues bandes sobre les verdures).
No hay comentarios:
Publicar un comentario